11 lut 17:51
Emilka:
11 lut 17:57
Emilka: Pomoże ktoś?
11 lut 17:58
PuRXUTM: | (n−2)!(n−1)n | |
| =10 |
| (n−2)!*2! | |
n
2−n=20
n
2−n−20=0
(n−5)(n+4)=0 ⇔ n=5 lub n=−4
n∊D n∉D
11 lut 18:00
11 lut 18:00
Emilka: Dziękuję ślicznie
11 lut 18:01
Emilka: huehuehue jak widzisz juz PuRXUTM juz zrobił A TY tylko chciałeś podpowiedzieć
11 lut 18:03
PuRXUTM: i dobrze że chciał

Bo nie o to chodzi żeby przepisać tylko żeby nauczyć się, zrozumieć, może
źle zrobiłem że zrobiłem całe, ale jakoś tak chciało mi się to rozwiązać
11 lut 18:05
huehuehue: 
wazne zebys zrozumiala co on tam zrobil
11 lut 18:06
Emilka: i Dzięki wielke Ci za to
11 lut 18:07
Emilka: Zaoszczędziłam czas a nie wszystko da się zrozumieć
11 lut 18:08