matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
do sprawdenia
karolcia:
n
a
n
=|100−
| r=42
3
1) n=174 2)n=426
11 lut 16:41
karolcia:
help
11 lut 17:34
uli:
a co tu chcesz sprawdzac xd ?
11 lut 17:42
karolcia:
czy dobrze rozwiazalam
11 lut 18:07