11 lut 13:59
Beata:
11 lut 14:01
Beata: ICSP lub Trivial pomożesz?
11 lut 14:02
ICSP: Przecież tu nie ma równania
11 lut 14:05
Beata: Tak nam matematyk podał. Pewnie zle bo juz nie raz się mylił. To jak inaczej mogło to by być
| | | |
zapisane zeby było? Bo ja tez nie wiem co to ma być. Same | wiem jak obliczyć a po co |
| | |
te =10 to nie mam pojęcia ale tak nam podał
11 lut 14:08
11 lut 14:10
11 lut 14:10
Beata: ICSP ja juz wchodziłam w ten link wcześniej
11 lut 14:13
Beata: ale po co te =10 i w treśći zadania rozwiąż równanie? Nie mam pojęcia
11 lut 14:13
Beata: treści
11 lut 14:13
ICSP: | | | |
No to policzenie | nie powinno być dla Ciebie problemem. Tak czy inaczej błąd jest w |
| | |
treści.
11 lut 14:14
Beata: wyszło mi 55

Dobrze?
11 lut 14:18
ICSP: dobrze
i teraz masz :
55 = 10 co jest nieprawdą.
Błąd w treści zadania. Nic nie można zrobić
11 lut 14:20
Beata: Dzięki ICSP. Pan od matematyki od matematyki kilka razy się już mylił.Więc mnie to trochę juz
nie dziwi. Trzeba z nim wyjaśnić o co mu chodziło.
11 lut 14:24