Narysuj wykres funkcji, studia.
Mateusz: Narysuj Wykres funkcji
1)f(x) = { x2 + 2x − gdzie x ∊ (−3,0)
{ √x + 1 − gdzie x ∊(0,∞)
2) f(x) = { 1x−2 − gdzie x ∊ (−∞,2)
{ −x2 + 6x − 8 − gdzie x ∊ (2,5)
3) f(x) = { ex+3 − gdzie x ∊ (−∞,−2)
{ x2 + 4x + 5 − gdzie x ∊ ( −2, ∞)
4) f(x) = { ln(x +3) − gdzie x ∊ (−3,−2)
{ −x2 + x + 6 − gdzie x ∊ (−2,3)
Prosiłbym o pomoc, i opisanie w jaki sposób podejść do tego typu zadań.
10 lut 23:52
brzydkiburak: WUPIERDALAJ STĄ Z TAKIMI BANAŁAMI TY SKURWYSYNU. JESTES ZWYKŁĄ CIOTĄ I TWOJA MATKA DZIWKA

!
JEBAĆ PEJĘ ! KROWY DOIĆ !
11 lut 00:26
Krzysiek : Czemu ten komentarz tego buraka jeszcze nie jest usuniety? ja rozumiem jego frustracje bo nie
dostal cycka od mamusi ale zeby az tak
11 lut 13:11