matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Ann:
cześć! prosze o pomoc
27
log
3
2 − 1/3
= 3
3log
3
2 i co dalej...?
10 lut 19:04
Ajtek:
Sam wykładnik piszę:
1
3(log
3
2−
)=...
3
10 lut 19:10
sushi_ gg6397228:
wrzuć "3" sprzed log nad "2" i wzorek a
log
a
b
= b
10 lut 19:11