matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz sinA, cosA, tgA jeżeli:
agutka:
Oblicz sinA, cosA, tgA jeżeli: cos2A=−1/3 i A należy (π/2; π)
10 lut 17:08
ICSP:
1
−
= cos
2
α − sin
2
α
3
1 = cos
2
α + sin
2
α mas układ równań z którego policzysz cosα oraz sinα
10 lut 17:09