matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Monika G:
5
2
-(-4)
3
+(-6)
3
+(-1)
9
=
10 sty 12:43
Pele:
25-(-64)-216-9=25+64-216=-127
10 sty 13:07
sq:
-1
9
-> 1
n
zawsze = 1
25-(-64)-216-1=25+64-216-1=-128
10 sty 20:37