matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczby zespolone
oreo:
23
112
23
111
Gdzie robie błąd wychodzi mi
−
i a ma wyjść
−
i
10
10
10
10
i
−i−3i
2
1
3
Z=(2−i)
3
+
= (8 −12i − 6 + i) +
= 2 − 11i −
i +
−1+3i
10
10
10
23
112
=
−
i
10
10
10 lut 14:50
Mila:
1
11*10+1
110+1
111
11
=
=
=
10
10
10
10
10 lut 15:00