witam
matura210: Czy ta stronka bedzie dostosowana do matury 2010?
7 lip 07:23
Edek: a w czym problem? Co takiego szczególnego ma być na tej maturze, że strona miałaby się
dostosowywać ? Napisz ,,,
7 lip 22:11
Jakub: Strona jest w trakcie przekształcania, tak aby była zgodna ze standardami matury 2010. We
wrześniu już powinna być dostosowana do nowych wymagań.
8 lip 00:16
matura210: Edek poczytaj troche to bedziesz wiedziec
8 lip 14:40
matura210: Jakub dziekuje za odpowiedz
8 lip 14:41
Edek: matura210 raczej niezrozumieliśmy się. Chodziło mi o to, że raczej materiał się niezmienia jak
co roku są tylko drobne zmianki, jedynie co, to zmienia się forma tego egzaminu. Jeżeli jest
to forum matematyczne to niewidzę potrzeby zmian gdyź dalej pisana jest matematyka. Ja
rozumiem ludzi którzy nigdy niepodchodzili do egzaminów maturalnych i niewiedzą czego się
spodziewać, boją się gdyż następują jakieś zmiany. Uwierz mi, że jeśli uczyłbyś się poprostu
materiału który masz przeznaczony do nauki to niepotrzebne będą ci żadne tekst wyboru A B C D,
gdyż poprostu będziesz to umiał. O to mi poprostu chodziło, matma to matma i basta.
8 lip 15:23
Bogdan:
Podoba mi stwierdzenie: "matma to matma i basta", mam podobne zdanie.
Przy okazji, Edku − zwróć uwagę na pisownię wyrazów z "nie".
8 lip 15:39
matura210: hehe spoko wiadomo.Chciałabym ale to tylko takie życzonko małe żeby forum było podzielone na
podstawę i rozszerzenie (chodzi o te tematy po lewej)
8 lip 17:04
123: Ja również będe zdawał mature z matematyki w 2010 , oczywiście podstawe.Matematyka nie jest
moją mocną stroną,dlatego tutaj jestem.Nie mam zamiaru płakac z powodu wprowadzenia
obowiązkowej matematyki i żalenia się że jestem strasznie pokrzywdzony.Po prostu trzeba wziąsc
sprawe w swoje ręce i do dzieła.Podczas wakacji mam zamiar przerobic te działy, które
najbardziej stwarzają mi problemy i te które są najbardziej czasochłonne(tj. geometria).
Z góry chciałbym przeprosic osoby , które pomagają na tym forum za swoją niewiedzę i prosic o
wyrozumiałośc
8 lip 17:13
matura210: Nie ma czego się bać 25 zadań na ABCD heh
8 lip 17:17