Oblicz :
Gosia :

Objętość przedstawionej na rysunku obok bryły wynosi ?
9 lut 20:16
sushi_ gg6397228:
a ta kropka tak nisko jest?
9 lut 20:20
Gosia : bo ta wsrodku fiura powinna byc bardziej na środku
9 lut 20:28
sushi_ gg6397228:
to masz srednice = 8cm , wiec promien =..
9 lut 20:31
Gosia : 4
9 lut 20:34
sushi_ gg6397228:
V=....
9 lut 20:34
Gosia : 256 nad 3
9 lut 20:37
sushi_ gg6397228:
jakies dziwne oznaczenie wyniku
stosuj kreske ulamkowa; gdzie
π
9 lut 20:38
Gosia : 2563 π cm kwadratowych
9 lut 20:41
sushi_ gg6397228:
teraz jest ok
9 lut 20:43
Gosia : dzięi za pomoc
9 lut 20:44
sushi_ gg6397228:
na zdrowie
9 lut 20:46
Gosia :
9 lut 20:47