matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomoc
mat:
proszę o pomoc obliczyć równanie x+y=2 ⊂x−y=0 2x+3y=5 gdze ⊂ to parametr
9 lut 13:01
Artur_z_miasta_Neptuna:
z pierwszego i trzeciego równania wyznaczasz 'x' i 'y' podstawiasz do drugiego i wyliczasz 'c'
9 lut 13:14