matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
czy dobrze
ada:
(−3)
2
− (3)
3
= (−27)− 27= 54 . Czy dobrze?
9 lut 06:36
Kipic:
tak
9 lut 07:59
krystek:
Nie
! =9−27=
9 lut 08:32
Kipic:
a rzeczywiscie tam jest (−3) do potegi 2 a nie 3
9 lut 08:48