Wskaż równanie symetralnej odcinka mającego końce w punktach
KAMIL: A=(4.6) B=(−2,6)
8 lut 17:19
Tad:
a co to ta symetralna ... prostopadła i przez środek ...
i do przodu −
8 lut 17:21
Kamil: A.y=−2x−0,5
C.y=−2x+2
D.y=0,5x−0,5
rozwiązując wychodzi mi odpowiedxz C a powinno wyjść odpD może ktoś mi pomoże rozwiązać to
zadanie
8 lut 17:23
MQ: Jażeli A=(4,6) a B=(−2,6) to symetralna jest równoległa do osi OY i ma wzór x=1
8 lut 17:28
Janek191:
Może współrzędne punktów A i B są źle przepisane ?
8 lut 18:18