MATURA WYNIKI
k4: MATURA WYNIKI 
Na ile zdaliście maturę

Ja 76% rozszerzoną, OLE !
30 cze 06:22
.: gratulacje
30 cze 11:19
xxx: 1.Dla jakich wartości parametru p jeden z pierwiastków równania x3−(p+3)x2−4x=0 jest średnią
arytmetyczną pozostałych pierwiastków?
2.Znajdź resztę z dzielenia wielomianu W(x) przez wielomian(x+1)(x−1)x−2) Wiedząc że W(−1)= −1
W(2)=2 , W(1)=1
30 cze 12:21
kamil: ja 86% . dzieki wszystkim ktorzy pomagali mi rozwiazywac zadania
30 cze 19:37
30 cze 19:43
kamil: dzieki wielkie
30 cze 19:44
.: kamil tez gratuluje
30 cze 20:59
xyhoo23: ja dzieki Bogu zaliczylem jakims cudem P 36 %, kumple z klasy juz gorzej 30 i 24 ;\ ale za to
znajomy geniusz 86 z R co za gosc !
1 lip 00:48
imię lub nick.: 70
ciekawe jak poszło reszcie
1 lip 11:51
Mariusz: kamil, a kozystałeś z jakichś specjalnych podręczników , które przygotowywuja do matury

Możesz jakieś polecić?
1 lip 13:58
art: a ja 42!

i sie ciesze z tego

thx everyone
1 lip 15:38
art: podstawa
1 lip 15:38
art: szczerze to ja korzystałem przeważnie z tej strony
1 lip 15:39
.: a co miales w budzie o ocene chodzi
1 lip 17:18
.: Mariusz zbiory kiełbasy ahhaha dobre są
1 lip 17:36
ANNA: DZIĘKI ZA ZDANĄ MATURĘ PO 15 LATACH OD SKOŃCZENIA SZKOLY ŚREDNIEJ −POZDRAWIAM

!
1 lip 20:12
evil_woodworm: A ja 62%. Trochę żałuję, że nie lepiej, ale jak patrzyłam po wynikach
ludzi wokół to nie jest źle
3 lip 21:28
evil_woodworm: oczywiście rozszerzona
3 lip 21:29
mirek: niezdałem

28%
w sierpniu poprawka
5 lip 02:32
.: jaaaaaa 28%

ale gnuj Ci spr mature
5 lip 10:16
.: rozsz chyba nie?
5 lip 10:17
xiao xiao: . weź się naucz podstaw ortografii, potem pisz posty.
5 lip 10:22
.: nie czytaj jak ci sie nie podoba
5 lip 14:49
xiao xiao: .Wybacz, ale nie będe z Tobą dyskutował.Twój poziom wypowiadania się(czyt. brak jakiegokolwiek)
odzwierciedla idealnie Twoją osobowość.
5 lip 17:36
.: Oj nie chce mi sie klocic ..
5 lip 18:09
Kuba: mirek a podstawa czy rozszerzenie bo ja też nie zdałem rozszerzenia
5 lip 19:49
pawell: a ja 70% z podstawy i jestem zadowolony z siebie i tez dzieki wszystkim bo korzystałem z
waszej pomocy
5 lip 23:16
Squall: 58% rozsz.

Happy z tego powodu nie jestem, ale mogło być gorzej
6 lip 09:37
.: przeciez to super 58

gratuluje
6 lip 11:56
Squall: Taaa...I tak za rok robię poprawkę z maturki, bo będęzdawał ang. rozsz
6 lip 12:02
.: a gdzie chcesz isc na co
6 lip 12:05
Monika: ja tez nie zdalam

i dzis dopiero mnie przekonali do porpawki nie wiem czy sie oplaca i czy
isc a jak znow nie zdam?stres mnie zrzarl

26%
6 lip 12:14
Squall: Wybieram się na informatykę, ale za rok zamierzam zacząć dodatkowo filologię angielską
6 lip 15:34
.: Monika a co CI szkodzi
6 lip 15:55
.: Monika rozumiem ze to byl 5 dodatkowy tak?
6 lip 15:57
Kuba: Monika codziennie na forum ze mną i może jak się odezwie z Mirkiem będziemy ćwiczyć i może
jakoś to będzie, a Monika z Rozszerzenia czy z Podstawy
6 lip 16:04
.: no na bank rozszerzenie ,i chyba jako ten 5 przedmiot
6 lip 16:08
Kuba: . a skąd wiesz?
6 lip 16:24
7 lip 13:39
Monika: : ciesze sie ze Tobie wszystko od razu wychodzi
7 lip 13:41
Monika (pomoc od Kuby): zmnieniam nick bo tu juz jest jakas Monika to zeby nie mylic bede (Monika pomoc od Kuby)
7 lip 13:44
Koczer: ja zdałem na 34 rozsz i jestem very happy... Mam bardzo duzo ksiazek do sprzedania do matury...
Jakby ktos byl chetny to 9922147

Dziekuje wszystkim za pomoc, szczegolnie Eta mi pomagała
7 lip 18:46
gość: ahh Monika myslałem ze rozszerzenie bo ja rozszerzenia nie zdałem... i mi pomaga Bogdan i
jestem zadowolony. Poproś kogoś może Ci pomoże
7 lip 19:08
Kuba: jakoś dziwnie wysłało jako gość to ja Kuba
7 lip 19:09
matura210: Koczer ja sie odezwe chyba a co masz mniej wiecej?
7 lip 19:56
matura210: MOnika sorki ze pytam ale nie mialas problemow z matma albo mialas 2 ?(jak nie chcesz
odpowiadac to nie odpowiadaj
8 lip 11:33
Monika (pomoc od Kuby): jakbym miala 2 to bym nie zdawala matmy

probna spoko dobrzemi poszla a tu poprostu sie
zestresowalam matko nie zdalam podstawy i od razu jakies glupie podteksty masakra poprostu mi
nie poszlo nie no fajnie dla rozszerzencow to jestescie wielce tolerancyjni ale podstawy nie
zdac to wg was kicha nie? dzieki za checi
8 lip 16:42
matura210: no co Ty


Po prostu niektórzy maja 2 i tez zdają znam takie przypadki
8 lip 16:59
matura210: a co do Ciebie to spoko się zestresowałaś teraz będzie lepiej na bank bo będzie łatwiejsza
matma warto żebyś spróbowała
8 lip 17:00
matura210: Przepraszam jak się źle poczułaś przez to pytanie
8 lip 17:01
Raven: 54% podstawa lepiej trochę niż polski hehe
17 lip 15:10
....: 100 % z rozszerzenia Bez siedzenia na tym forum

teraz je dopiero znalazłem bo przygotowuje
sie na rozpoczęcia środków (samogloski +b

)
18 lip 16:42
....: Studiów *
18 lip 16:43
use: jakich studiow ?
18 lip 16:45
....: Automatyka
Moj kuzyn ma firmę programie roboty dla np VW
Moze kiedyś cos razem zrobimy ...
18 lip 16:48
use: ale jakie miasto, uczelnia ?
18 lip 16:49
....: Kraków Agh eaiib
18 lip 16:51
use: A gdzie bedziesz mieszkał >

akademik czy jakis pokoik w mieszkaniu ? ( ja rozgladam sie za
pokojem w miare blisko agh )
18 lip 16:56
....: W mieszkaniu na krowodrza obok wrocławskiej
18 lip 18:05