matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie
ki:
1,5
2
−1,2 podzielić 4,8
wartość bezwzględna liczby x=
jest równa ?
1
1
−2
*
3
7
7 lut 09:51
M:
9 sty 10:04
M:
2 wrz 19:53
Kim Shin:
x=|−6| x=6
2 wrz 21:01