matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
arcctgx dx
ewelina:
arcctgx dx
7 lut 00:06
m:
w sensie ze calka? przez czesci sobie policz podpowiem ze arcctgx= 1 * arcctgx
7 lut 00:17
ewelina:
może coś wiecej
7 lut 00:19
m:
http://matematyka.org/viewtopic.php?f=8&t=27578
7 lut 00:23