matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
uklad rownan
a:
hej pomozcie rozwiazac uklad rownan: 3x
2
−3=0 −6y
2
+6=0 dzieki!
6 lut 23:00
Mila:
x
2
=1⇔x=1 lu x=−1 y
2
=1 y=1 lub y=−1 x=1i y=1 x=1i y=−1 x=−1 i y=1 x=−1 i y=−1
6 lut 23:08