matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak?
Kasia:
9
log
3
2
6 lut 10:18
camus:
Podpowiedź: (a
n
)
m
=a
n*m
log
a
b
n
= n*log
a
b a
log
a
b
= b
6 lut 10:23
Kasia:
czy wynik to 4?
6 lut 10:28
camus:
Brawo!
6 lut 10:29