matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
shm:
Przedstaw w postaci potegi liczby 3
81
4
√
27
√
3
3
√
81
√
3
5 lut 23:45
Eta:
... =3
7/2
5 lut 23:49
Eta:
3
4
*3
3/4
=......... = 3
7/2
3
1/2
*3
4/6
*3
1/12
5 lut 23:51
shm:
czyli możliwy błąd w odpowiedziach, bo mam 3
1
1
/
4
?
5 lut 23:55