MATMA
BASIA 6 LAT: CZEŚĆ

CHODZE DO ZERÓWKI UMIEM JUŻ PISAĆ NA KOMPUTERZE I CHE SIĘ JESZCZE NAUCZYĆ LICZYĆ!

UMIEM JUŻ DO 10 A DALEJ MAM PROBLEMY:( POMORZECIE?
ILE JEST 5+6 NA PRZYKLAD
5 lut 18:50
Dominik: odpusc sobie nauke na dzisiaj, wieczorynka za 5 minut, a potem czas spac.
5 lut 18:55
pigor: ..., faktycznie chyba masz 6 latek ... pomo
żemy, ale ...

nie pomo
rzemy

a teraz posłuchaj kolegę
Dominika ; pozdrawiam . ...
5 lut 19:01
kargul: 5+6=5+2*3=2+3+2*3=2+3*3=1+1+1+1+1+1+1+1+2+1=9*1+2=10+1=11
mam nadzaieje ze pomoglem
5 lut 19:20
elcia: jasne jasne jasne, 6 lat .....
5 lut 23:13
Krzysiek: "Basia, 6 lat: "matma""
Dzieciaki w jej wieku nie znają ortografii [*]
6 lut 17:19