matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczby zespolone
migotka:
2+i
z
3
=
1 −2i
5 lut 17:27
asdf:
sprzęż to pierw
5 lut 17:27
migotka:
no i wyszło mi
2+5i+2i
2
z
3
=
1−4i
2
i co teraz?
5 lut 17:36
migotka:
?
5 lut 18:45
Krzysiek:
a ile to jest i
2
=...
5 lut 18:46