matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funckja wymierna
elka:
x
2
(x/x+1)
2
=8 rowiaz korzystajac ze wzoru a
2
+b
2
=(a+b)
2
−2ab i pomocniczej t. prosze o pomoc
5 lut 11:20
elka:
x
2
+ [x/(x+1)]
2
=8 przperaszam źlep przepisałam i nie umiem robic kreski ułamkowej
5 lut 11:23