...
Milena: jak obliczyc :
log72√2=
22 cze 17:46
Miś:
sprowadzić do logarytmu dziesiętnego i odczytać z tablic mantysy:
2
√2= 8
12
zatem:
log8= 0, 9031 log7= 0,8451
podstawiając otrzymasz:
22 cze 18:43
tim: 0,53431
22 cze 18:46
22 cze 19:06
tim: <biegnie do panci>
22 cze 19:08
Miś:
0,53437463022
22 cze 19:09
Eta:
Timuś....... widzę ,że masz
bliźniaka na forum?
22 cze 19:36
Eta:
Obydwaj trzymają "Etę" w kleszczach
22 cze 19:37
tim: No właśnie zobaczyłem już chwilę temu.. Myślałem, że coś napisze ale przynajmniej mamy cię w
NASZYCH szponach

Ha ha ha
22 cze 19:45
Eta:
22 cze 20:20