matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zbiór
Kasiax:
zbiór x=[(−2,6)\<−7,2>]∩N jest równy a)x=2 b)x=2,3,4,5,6 c)x=2,6 d)x=3,4,5
4 lut 22:08
Dominik:
d
4 lut 22:10
pigor:
... , otóż , w zbiorze R (−2;6) \ < −7;2> = (2;6) = {3,4,5} w zbiorze N, odp.
d)
4 lut 22:14