matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
tylko sprawdzenie
Patryk:
sprawdzenie Wyznacz największe rozwiązanie równania 3tgxsinx−
√
3
sinx+3tg−
√
3
=0 w <0;2π>
3π
wg mnie x=
,ok ?
2
4 lut 19:32
Dominik:
7
x =
π
6
4 lut 19:34