matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje wymierne
kuleczka:
Rozwiąż równanie
1
a)
=4
IxI
4 lut 17:43
krystek:
4IxI=1
1
IxI=
⇒x=.. lub x=..
4
4 lut 17:44
Licealista:
1
1
x=
v x = −
4
4
4 lut 17:46
kuleczka:
dzięki wielkie
4 lut 17:47