matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
nie ważne
Marta:
V
1
=
10
1,89
=5,29
m
s
V
2
=
20
2,96
=6,76
m
s
V
3
=
30
3,90
=7,69
m
s
V
4
=
40
4,79
=8,35
m
s
V
5
=
50
5,65
=8,84
m
s
V
6
=
60
9,25
=9,26
m
s
V
7
=
70
7,33
=9,55
m
s
V
8
=
80
8,18
=9,78
m
s
V
9
=
90
9,04
=9,95
m
s
V
10
=
100
9,92
=10,08
m
s
4 lut 17:32