Zbada´c wzajemne poło˙zenie czterech punktów A = (0,−1, 2) , B = (−1, 0,−1) , C
aaa: Zbadac wzajemne połozenie czterech punktów
A = (0,−1, 2) , B = (−1, 0,−1) , C = (1, 0, 4) , D = (−4, 3,−1 + k)
w zaleznosci od parametru k ∈ R. W przypadku punktów współpłaszczyznowych wyznaczyc równanie
płaszczyzny zawierajacej wszystkie punkty.
Jak się za to zabrać?
4 lut 17:17
aa: pomozecie?
4 lut 17:52
aa: proszę o pomoc.
4 lut 18:51
aa: Prosze o pomoc...
4 lut 20:05
aa: proszę noooo.
4 lut 20:45
aaa: pomozecie?
5 lut 09:17