Wyznaczy´c równanie plaszczyzny równoodległej od dwóch prostych sko´snych (i roz
aaa: Wyznaczyc równanie płaszczyzny równoodległej od dwóch prostych skośnych ( i rozłącznej z nimi )
:
| | x | | y+1 | | z−2 | | x+1 | | y | | z+1 | |
l1: |
| = |
| = |
| , l2: |
| = |
| = |
| |
| | 1 | | 1 | | 2 | | −3 | | 3 | | 2 | |
Proszę o pomoc.
4 lut 17:13
aa: pomozecie?
4 lut 17:52
aa: proszę o pomoc...
4 lut 18:51
aa: Prosze o pomoc, pojutrze egzamin
4 lut 20:05
aa: Proszę o pomoc...
4 lut 20:45
aaa: pomozecie? Moze dzis?
5 lut 09:17