logarytm
Ann: nie jestem pewna obliczen bo nie bylo mnie w szkole moge prosic o pomoc?

10
2+log3 = 10
2 + 10
log3 i nie jestem pewna co dalejbo na moja logike 103 a kolezance
wyszlo 300 i nie wiem czemu?
drugi
27
log32− jedna trzecia tego nie wiem:(
4 lut 15:09
krystek: 102*3=300
4 lut 15:10
krystek: an+m=an*am
4 lut 15:14
Ann: dlaczego nie plus?
4 lut 15:15
krystek: Zapisałam Tobie .
4 lut 15:17
Ann: aa no tak czyli tu na poczatku juz ma blad ok dzieki

to drugie wiesz?
4 lut 15:19
krystek: 102+log3=102*10log3=
4 lut 15:19
krystek: 27=33 i dalej wzory .
4 lut 15:20
Ann: jaki tu wzor?
4 lut 15:26
Ann: albo jak rozdzielic log od minus 1/3
4 lut 15:31
Ann: ok wiem juz
4 lut 15:32