matematykaszkolna.pl
JAK WYDRUKOWAĆ WSZYSTKIE STRONY matematyka.pisz.pl? Ahuwati: Witam wszystkich użytkowników,... mam pytanie... jak zrobić tak, aby wydrukować wszystkie strony matematyka.pisz.pl jest co prawda opcja klikania dodaj do wydruku, ale to nudne jest klikać tysiąc razy na linki! wie ktoś jak ułatwić to zadanie?!
21 cze 15:51
tim: 1289 stron...? O.o
21 cze 15:59
Jakub: Chcesz wydrukować wszystkie strony? Masę papieru na to pójdzie. Zresztą matematyka.pisz.pl to nie tylko to co można wydrukować, ale także masę postów na forum. Odpowiadając jednak na twoje pytanie. Na razie nie ma sposobu, aby stworzyć pdf ze wszystkich stron. Trzeba klikać.
21 cze 16:03
tim: Jakub... A twój podręcznik..?
21 cze 16:06
tim: Pewnie jest tam mniej informacji niż tu, ale zawsze coś.
21 cze 16:07
Jakub: Ebook? Z niego też nie można drukować. Strony mają kolorowe tło i ich format to nie a4. Zresztą w ebook'u też była opcja drukowania, ale to stare dzieje emotka
21 cze 16:14
tim: Domyślam się, że stare dzieje emotka rok 2007 . Jak ktoś sie uprze to sobie poradzi.
21 cze 16:19
tim: Jakubie... Ty się pojawiasz wtedy kiedy coś jest do ciebie
21 cze 16:24
Jakub: No wtedy to obowiązkowo Zwykle coś robię przy stronce. Dodaję nowy materiał lub ostatnio udało mi się przyspieszyć wyszukiwanie. Tak więc rzadko kiedy coś na forum rozwiązuję. Chyba, że z fizyki. Wtedy wiem, że raczej nikt nie rozwiąże.
21 cze 16:35
tim: Ale AKURAT WTEDY kiedy ktoś ciebie potrzebuje Masz jakiś alarm?
21 cze 16:45
Jakub: Nie potwierdzam nie zaprzeczam emotka Tajemnica admina
21 cze 16:50
tim: No ejjjjjjjj... ... Też tak bym chciał Ale masz czy nie?
21 cze 16:53
tim: Bo to za dużo razy już tam było jak na przypadek...
21 cze 16:54
Jakub: Mam spis wszystkich dodanych wpisów. Zrobiłem go po to, aby szybko zareagować, jak pojawi się jakiś spam lub coś podobnego. Tak więc od razu widzę, gdy ktoś coś chce ode mnie. Oczywiście jak jestem przy kompie.
21 cze 17:03
tim: "... aby szybko zareagować, jak pojawi się jakiś spam lub C[coś podobnego.." − to czasami się pojawia Aaa.. to taki bajer .. Fajne
21 cze 17:09
Jakub: Jaki bajer? Serio piszę. Sam pamiętasz jak był gościu co cały czas swastyki nam rysował. Właśnie takie wpisy mam na myśli.
21 cze 17:15
tim: Oj. Złe słowo użyłem (bajer ma dwa znaczenia 1. drobne kłamstwo, 2. coś atrakcyjnego, niezwykłego)... Aaa.. to takie buty (może lepsze? ) ... Fajne emotka
21 cze 17:19