prosze o szybka odp
P@weł: prosze o szybka odp:
(−x2 −y2 + 1)2 = x4 + y4 + 1 −−− czy to jest dobrze? czy minusy przed x i y podnosze tez
do
kwadratu?
4 lut 08:53
Artur_z_miasta_Neptuna:
to jest bzduuuura

wzory skróconego mnożenia się kłaniają
4 lut 09:54
P@weł: zdarza mi sie miec problemy z prostymi zadaniami..
4 lut 10:12
Dominik: jak nie jestes pewien to wymnazaj cale nawiasy
(−x2 − y2 + 1)2 = (−x2 − y2 + 1)(−x2 − y2 + 1)
4 lut 10:32
krystek: lub tak
=[−(x2+y2+1)]2=[(x2+y2)+1]2=(x2+y2)2+2(x2+y2)*1+1=...
4 lut 12:08
Artur_z_miasta_Neptuna:
albo po prostu
(a+b+c)2 = a2+b2+c2 + 2ab + 2ac + 2bc
4 lut 12:25
asdf: (1 − (x2 + y2) )2 = (1 − √x2+ y2)2(1+√x2 + y2)2
4 lut 12:32