| x | z | |||
= ln | ||||
| z | y |
| x | z | |||
F(x,y,z) = | − ln | . | ||
| z | y |
| ∂z |
|
| z | ||||||||||||||||||||||||||||||||
= − | = − | = | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| ∂x |
|
| x+z |
| ∂2z | ∂ | z |
| |||||||||||||||||
= | ( | ) = | ||||||||||||||||||
| ∂y∂x | ∂y | x+z | (x+z)2 |
| ∂z | x | |||
= | * | |||
| ∂y | (x+z)2 |
| ∂z |
|
| |||||||||||||||||||||||||||||||
= − | = − | ||||||||||||||||||||||||||||||||
| ∂y |
|
|
| z2 | ||
= | ||
| (x+z)y |
| ∂2z | z2 | x | xz2 | |||||
= | * | = | ||||||
| ∂y∂x | (x+z)y | (x+z)2 | (x+z)3y |
| x | z | ∂ | ||||
= ln | / | |||||
| z | y | ∂x |
| y | 1 | ∂z | |||||||||||||
= | * | |||||||||||||||
| z2 | z | y | ∂x |
| ∂z | ∂z | |||
z−x | = z | |||
| ∂x | ∂x |
| ∂z | ||
z = (x+z) | ||
| ∂x |
| ∂z | z | ∂ | ||||
= | / | |||||
| ∂x | x+z | ∂y |
| ∂2z | ∂ | z |
| |||||||||||||||||
= | ( | ) = | ||||||||||||||||||
| ∂x∂y | ∂y | x+z | (x+z)2 |
| ∂z | x | ||
= | |||
| ∂y | (x+z)2 |
| x | z | ∂ | ||||
= ln | / | |||||
| z | y | ∂y |
| x | ∂z | y |
| ||||||||||
− | = | * | |||||||||||
| z2 | ∂y | z | y2 |
| ∂z | ∂z | |||
−xy | = z*( | y − z) | ||
| ∂y | ∂y |
| ∂z | ||
z2 = (x+z)y | ||
| ∂y |
| ∂z | z2 | |||
= | ||||
| ∂y | (x+z)y |
| ∂2z | ∂z | x | xz2 | ||||
= | = | . | |||||
| ∂x∂y | ∂y | (x+z)2 | (x+z)3y |