matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
1
mała1:
√
2 1/4
2 lut 13:03
ICSP:
3
=
2
2 lut 13:05
Ajtek:
1
9
9
2
=
, zatem
√
=...
4
4
4
2 lut 13:05
Ajtek:
Cześć
ICSP
.
2 lut 13:06
ICSP:
Witam witam
2 lut 13:17