równania
nina: rozwiazać równanie
2x1 −3x2 = 1
1 lut 19:20
ICSP: a co jest zmienną a co parametrem ?
1 lut 19:23
Nienor: dodaj:
| | −b | |
x1+x2= |
| , bo zakładam, że trójmian masz. |
| | 2a | |
1 lut 19:24
nina: mam po prostu w zadaniu ze rozwiązac równanie i to jest w temacie z macierzami
1 lut 19:27
ICSP: no to rozwiązuje ze względu na x
1
2x
1 = 1 + 3x
2
| | 1 + 3x2 | |
x1 = |
| gdzie x2 ∊ R |
| | 2 | |
1 lut 19:29
Mila: Do ,ICSP, jak odzyskać kolor nicka, nie pamiętam hasła.
1 lut 19:36
ICSP: Twój nick → hes, email → odzyskiwanie hasła
1 lut 19:40
Mila: ICSP, dziękuję.
1 lut 19:49