matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
helpp
lena:
punkty A=(1,9),B=(2,8).C=(3,7) nalezą do wykresu trójwyrazowego ciągu an ,suma kwadratów wyrazu ciągu an jest równa ?ma wyjść 194
31 sty 20:14
Eta:
a
1
=9 a
2
=8 a
3
= 7 a
1
2
+a
2
2
+a
3
2
= ........ i po b
ó
lu
1 lut 15:06