matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
betka:
x+pierwiastek z 2 razy 1-pierwiastekz 2 =5
9 sty 12:41
Alina:
x+√
2
*(1-√
2
)=5
Czy to jest takie równanie?
9 sty 18:36
ALINA:
x+√
2
*(1-√
2
)=5
x+√
2
-2=5
x=5+2-√
2
x=7-√
2
9 sty 19:51
betka:
tak to to rownanie,dzieki wielkie za rozwiazanie
9 sty 21:13