matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz m
Klaudia188:
Oblicz m, dla których wykresy funkcji f(x)=|m−1|x+2 i g(x)=x+7m−5 są prostymi równoległymi.
31 sty 19:43
M:
11 sty 06:00
M:
1 wrz 19:30
Kim Shin:
|m−1|=1 m−1=1 lub m−1=−1 m=2 lub m=0
1 wrz 21:44