udowodnij
pwl: Udowodnij że jeżeli a2*b2≥7 to a4+b4≥14
31 sty 19:01
Eta:
Sprawdź czy dobrze przepisane zadanie
31 sty 19:05
pwl: jest dobrze
31 sty 19:10
Basia:
a4+b4 = (a2−b2)2 + 2a2b2 ≥ 0 + 2*7 = 14
31 sty 19:13
Basia: To ja
31 sty 19:14
Eta:
a4+b4≥0 ⇒ (a2+b2)2−2a2b2≥0⇒(a2+b2)2≥2a2b2 = 2*7=14
a4+b4≥14
c.n.u
31 sty 19:15
Eta:
Hej
Basiu 
Gdzie byłaś? jak Cię nie było ........ chyba nie na
bojerach?
Pozdrawiam
31 sty 19:24
Basia: Witaj
Eto 
Miałam ostatnio bardzo mało czasu. Zachciało mi się w ramach "rozrywki" i umowy zlecenia robić
pewien projekt no i teraz mam za swoje. Odczepić się od niego nie mogę i komputera mam wyżej
uszu (no nie tyle ja, co moje oczy). Ale już niedługo koniec. Mam nadzieję
31 sty 19:30
pwl: thx
31 sty 20:45