√3−p | ||
tg(43) = | ||
1 + √3 p |
(√3−p)2 | ||
tg2(43) = | ||
(1 + √3 p)2 |
(√3−p)2 | ||
1+ tg2(43) = 1 + | ||
(1 + √3 p)2 |
(1 + √3 p)2 + (√3−p)2 | ||
1+ tg2(43) = | ||
(1 + √3 p)2 |
1 | (1 + √3 p)2 | ||
= | |||
1+tg2(43) | (1 + √3 p)2 + (√3 − p)2 |
(1 + √3 p)2 | ||
cos2(43) = | ||
(1 + √3 p)2 + (√3 − p)2 |
(1 + √3 p)2 | ||
1 − sin2(43) = | ||
(1 + √3 p)2 + (√3 − p)2 |
(1 + √3 p)2 | ||
sin2(43) = 1 − | ||
(1 + √3 p)2 + (√3 − p)2 |
(1 + √3 p)2 + (√3 − p)2 − (1 + √3 p)2 | ||
sin2(43) = | ||
(1 + √3 p)2 + (√3 − p)2 |
(√3 − p)2 | ||
sin2(43) = | ||
(1 + √3 p)2 + (√3 − p)2 |
√3 − p | ||
sin(43) = | ||
√(1 + √3 p)2 + (√3 − p)2 |
√3 − p | ||
sin(43) = | ||
2√1+p2 |
sin(17o) | ||
tg(17o)= | =p⇔ | |
cos(17o) |
sin(17) | ||
cos(17)= | ||
p |
p | ||
sin(17o)= | ||
√p2+1 |
1 | ||
cos(17o}= | ||
√p2+1 |
√3 | 1 | 1 | p | |||||
= | * | − | * | = | ||||
2 | √p2+1 | 2 | √p2+1 |
1 | √3−p | |||
= | * | |||
2 | √p2+1 |
sin2(17o) | ||
sin2(17o)+ | =1 | |
p2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |