matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Liczby dodatnie a, b, c spełniają warunek
Ewelina4444:
log
4
c=log
3
b=log
2
a=3 ,oblicz
3
√
abc
31 sty 17:32
LABEL:
a=2
3
b=3
3
c=4
3
3
√
2
3
*3
3
*4
3
=2*3*4
1 lut 15:39