matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jaka jest iczba
ola:
liczba log3
3
√
0,(3)
jak to wyliczyć ? proszę o pomoc
31 sty 17:20
pigor:
np. tak :
log
3
3
√
0,{3}
=
log
3
3
√
3
9
= log
3
3
√
1
3
= log
3
3
√
3
−1
= = log
3
3
−
1
3
= −
1
3
log
3
3 = −
1
3
*1=
−
1
3
. ...
1 lut 15:54