matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Prosze o pomoc
Mafinek :):))))):
OKRAG O SRODKU S(6,−8) PRZECHODZACEWJ PRZEZ POCZATEK UKŁADU OPISANY JEST RÓWANANIEM ?
30 sty 22:00
Eta:
r
2
= 36+64=100 o: (x−6)
2
+(y+8)
2
=100
30 sty 22:51