matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
..................................
Julis:
Zapisz w postaci iloczynowej; a) y=x do kwadratu−2x−8 b) y=x do kwadratu +x+1 c)y=x do kwadratu−6x+9
30 sty 21:58
sushi_ gg6397228:
NIE SPAMUJ
https://matematykaszkolna.pl/forum/183808.html
30 sty 21:59