matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POMOCY
kasia:
ile to jest
√
10
/
√
10
*
√
10
przepraszam za nie do końca poprpawny zapis , ale jestem tu pierwszy raz i nie do końca wiem co i jak . dziekuje za pomoc z góry ; )
30 sty 21:56
Agata1994:
√
10
=
√
10*10
√
10
=
√
100
√
10
=
10
30 sty 22:00
Agata1994:
bez równa sie na końcu
30 sty 22:00