matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
PROSTA PROSTOPADŁA
Mafinek :):
Wskaż rówannie prostej przechodzacej przez punkt P=(7,5) PROSTOPADŁEJ O ROWNANIU Y=5
30 sty 21:46
Mila:
Narysuj w układzie wsp.
30 sty 22:25
Dominik:
x = 7
30 sty 22:30