matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
RHGJKCRNMJDFHMRN
BEMBAS:
POMOCY
! ZMIENNA LOSOWA X MA ROZKLAD NORMALNY. WYZNACZ P{|Y−E(Y)|<2) JESLI E(X)=1 I V(X)=4 ORAZ Y=2X−1.
30 sty 20:14
BEMBAS:
30 sty 20:28