LOgarytmy
Django: Mnożenie logarytmów.
log95 * log2527
30 sty 20:10
sushi_ gg6397228:
dalej to samo
30 sty 20:16
Django: 9 i 25 to podstawy, po prostu nie wiem jak zapisać.
30 sty 20:21
think: | | log55 | | log527 | | 1 | | 3log53 | |
log95*log2527 = |
| * |
| = |
| * |
| = ... |
| | log59 | | log525 | | 2log53 | | 2 | |
30 sty 20:23
sushi_ gg6397228:
jest obok ściaga z zapisami
30 sty 20:23
Django: Widocznie źle przepisałem, a ten?
log√38 * log481
30 sty 20:33
think: znowu zmień podstawę logarytmu na 3 albo na 2 jak wolisz..
30 sty 20:49