matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
calka
tyryryryr:
∫x
2
*e
−x
dx
30 sty 16:00
Ingham:
przez części
30 sty 16:01
Joanna:
dwa razy przez częśći u=x
2
v'=e
−x
v=−e
−x
30 sty 16:01
tyryryryr:
juz wiem, dzieki
30 sty 16:04