matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
df
servantes:
∫(sin
3
x * cos
5
x)dx
29 sty 18:43
Andrzej:
... = sinx * sin
2
x * cos
5
x = =sinx * (1 − cos
2
x) * cos
5
x i podstawienie cosx = t
29 sty 18:52
servantes:
Dzięki
29 sty 19:04